Om oss

MiljöNavigatören bildades 2014 och drivs av Hanna Lind. Med bas i Varberg tar hon uppdrag i hela Halland och i Göteborgsregionen. I vindkraftsprojekt åtar hon sig uppdrag i hela landet.

_DSC0222

Foto: Patrik Alfredsson

Hannas miljöintresse började tidigt, när ”Tippen” visades på sommarlovsmorgon och hon gav sig ut för att plocka skräp i dikeskanterna. För varje påse skräp fick man en orange Tippen-keps. Huset kryllade snart av färgglada kepsar.

Naturens kretslopp och samspelet mellan natur och människa har alltid varit en källa till fascination. Redan i 14-årsåldern var karriärplanen klar.

Hanna är idag utbildad miljövetare med profilering mot humanekologi från Göteborgs Universitet och har också en Yh-examen inom vindkraftsprojektering. Hon har de senaste sex åren varit verksam som miljökonsult i Sverige och Finland och har varit aktiv som miljöansvarig i flera föreningar. Hanna brinner lite extra för globala miljöfrågor, kommunikation och hållbart företagande. Hon är en uppskattad föredragshållare och utvecklar ständigt sina pedagogiska metoder.

 

 

 

EMC loggaVi är aktiva medlemmar i Energi- och MiljöCentrum, EMC, ett regionalt företagsnätverk som har funnits sedan 2007. EMC arbetar bland annat för att bygga kunskap och driva projekt med energi- och miljöfokus tillsammans med näringslivet och andra regionala aktörer. Nätverket grundades av företag som insåg vikten av att ta sitt ansvar i energi- och miljöfrågor men som också såg konkurrensfördelar med en miljöprofil.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara